lördag 20 februari 2010

Flera tankar

Hm, tänker och tänker. Tänker på min rastlöshet. Kan ju inte sitta still. Kom plötsligt på varför jag är trög i magen (usch), kan ju inte sitta still på toa. Jag kanske har adhd? Eller hur funkar det?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Om rastlöshet har varit ett genomgående drag i ditt liv, från det att du var liten tills nu. Om du är okoncentrerad och ofokuserad i de flesta situationer och inte bara när du mår dåligt. Då har du nog ADHD. Men å andra sidan är det ju inte så att en antingen har det eller ej. Det är ju en glidande skala, och kanske du ligger närmare det mer rastlösa hållet än andra?

Miriam sa...

Jag förstår. Tack för din åsikt och dina tankar. Rastlöshet är ett genomgående tema i mitt liv, men det är ju som du säger att det är en glidande skala, och kanske är det bara att jag ligger mer åt det rastlösa hållet som du säger. Det spelar ju ingen roll, bara att jag kanske förstår mer hur och varför jag fungerar.

Miriam sa...

Tänker också på: när jag är inne på olika forum och ska skriva något där så blir det bara kort och oförklarligt, jag avundas andra som skriver långa inlägg, jag kan inte det, min hjärna bara kokar och allt är bara snurrigt. Blir så frustrerad och olycklig.

Maria sa...

Jag brukar också vara lite avis på andras blogginlägg. Tycker själv inte att jag har nåt vettigt och intressant att skriva om. Men har hört att andra gillar min blogg så bara att mala på :)
Kram