fredag 28 maj 2010

Återigen

Återigen sitter jag här på jobbet och kan inte koncentrera mig. Önskar bara att få gå hem. Och idag skedde det som inte får ske - jag mixtrat ihop grejor på jobbet - och det känns otroligt hemskt. Nästa gång jag är hypoman får de sjukskriva mig, jag kan ju tydligen inte sköta mitt jobb när jag är manisk. Blää.

3 kommentarer:

S sa...

Du, det där låter jobbigt, att röra till det på arbetet. Ja, kanske är läge för sjukskrivning om ditt omdöme inte funkar i såna här lägen, det är ju bara tillfälligt, sen kommer du igen.
Kram!

Miriam sa...

Tack S: Ja, mitt omdöme som manisk är väl inget att räkna med. Jag brukar ju annars vara rätt skärpt....

Maria sa...

Tack! Hoppas du får en trevlig helg också.
Jag har nog faktiskt en dubbelgångare haha För väldigt många år sedan så höll min egen pappa på att ta fel. Han tänkte skrika på en tjej som han trodde var jag (hon hade t.o.m. likadan jacka som jag) men när hon vände sig om så var det inte jag.
För 1-2 år sedan så var det en kompis som såg mig i stadsbussen. Problemet var att jag aldrig åker stadsbussen och hade heller inte gjort så den dagen.
Så sent som i förra veckan så kom städtanten på jobbet fram till mig och sa att hon hade sett mig cykla ett par kvällar tidigare. Hon tyckte jag var så klok som använde cykelhhjälp. Jag äger ingen cykelhjälm haha.
Ja du ser hur jag har det =)

Kramkram