lördag 2 oktober 2010

Känslor i galopp. Min terapeut ringde igår och ifrågasatte varför jag hade sagt ditt och datt till arbetsterapeuten, sagt ting som jag gjort för att komma undan. Mådde skit efter att samtalet var över, jag menade ju inget illa men orkade inte jobba med vissa saker. Åkte sen till jobbet och kändes som att jag behövde ett straff och så gjorde jag mig illa där. Det känns inte bra, urlöjligt av mig att göra så. Men ett straff behövde jag. Och nu har jag betalat.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fyfan, det låter skitjobbigt. Men jag hoppas att du kan nöja dig med straffet du gav dig själv.

Kram!

LillaMy sa...

Hur kan terapeuten ta upp det i telefonen? Jag hade reagerat på precis samma sätt som du. Man kan ju tycka att terapeuten borde väntat med att ifrågasätta tills ni var öga mot öga. Själv tycker jag alltid det är ett bättre sätt om man behöver prata igenom saker och ting.

Hoppas du är snäll mot dig idag. Du har redan betalat vet du, till och med ett högre pris än nu borde behövt. Sköt om dig nu. Kram!

Miriam sa...

Charlyene: Jag nöjer mig med straffet. Det får räcka. Kram!

Miriam sa...

My: Nej det var dumt av henne att ta upp det i telefonen, speciellt när hon vet hur skör jag är. Jag ska till henne på måndag och då får vi prata om detta.
Jag är snäll mot mig idag, har till och med ätit en choklad till kaffet med gott samvete. Kram!!

LillaMy sa...

Åh, vad bra. Det får du gott unna dig. Och vet du....jag har också ätit choklad idag. Flera till och med :=D.